Εκδήλωση “Δημοκρατία & Νέοι”

Πότε?

Το Σάββατο 11 Μαΐου.
Οι εγγραφές αρχίσουν στις 10.15, και οι παρουσιάσεις/ομιλίες αρχίζουν στις 10.50 πμ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείς να το δεις εδώ (ενδέχεται να γίνουν κάποιες αλλαγές)

Που?

Στο κτίριο της Ιατρικής Σχολής, στην πλατεία ταχυδρομείου (εθελοντές της οργάνωσης μας θα σας καθοδηγήσουν προς στο αμφιθέατρο).

poster v2.2

Γιατί να παρευρεθώ?

Γιατί θα έχεις τη ευκαιρία να συνομιλήσεις, και να θέσεις τις δικές σου ερωτήσεις σε θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους πολιτών.


Γιατί θα γνωρίσεις πολλούς τοπικούς φορείς (δες εδώ ποιους) που συμβάλλουν σε τοπικές, εθνικές και ευρωπαϊκές δράσεις σχετικά με την δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, και την προώθηση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών της ΕΕ.


Γιατί η Δημοκρατία συνεπάγεται πολυφωνία! Δεν πρέπει να αφήνεις το μέλλον σου στα χέρια άλλων. Ενημερώσου τώρα για τις θεσμικές διαδικασίες! Μπορείς να δεις την θεματολογία των ομιλιών εδώ!

Η συμμετοχή έχει κάποιο κόστος? Χρειάζεται να δηλώσω συμμετοχή?

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό, και είναι δωρεάν. Για καλύτερο συντονισμό, ωστόσο, χρειάζεται απλώς να δηλώσετε ενδιαφέρον στο facebook event (στο οποίο θα βρίσκετε πολύ ενδιαφέρον υλικό)

Που μπορώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες?

Σχετικά με την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεότητας μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ.

Το facebook page μας περιλαμβάνει (και συνεχώς εμπλουτίζεται) πολλές πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση.

Ευρωπαικη Εβδομάδα Νέων

Ποιος διοργανώνει την εκδήλωση?

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας, με την υποστήριξη του ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Συγχρόνως πολλοί τοπικοί φορείς υποστηρίζουν την AID, και φροντίζουν για την εύρυθμη υλοποίηση της.

Δείτε τους συνδιοργανωτές εδώ.

Επίσης, πολλοί από τους χορηγούς της εκδήλωσης θα επιληφθούν για κάποιο διάλειμμα με κάποια snacks, αναψυκτικά, καφέ, χυμούς αλλά επίσης θα συνεισφέρουν στην παροχή ποικίλων υπηρεσιών προς τους συμμετέχοντες.

Θα δοθεί κάποιο πιστοποιητικό παρακολούθησης?

Ναι, θα σταλεί βεβαίωση συμμετοχής στα email των συμμετεχόντων